foradia barnasants

L’IES Pare Vitòria es desplaça fins a Grècia

Sis alumnes i dos professores del centre han estat des del 27 de novembre al 3 de desembre en l'institut de Thesprotiko per a continuar amb el projecte 'Hydrantages'

L’IES Pare Vitòria continua fent viatges gràcies al programa de mobilitat Erasmus+. En aquesta ocasió han sigut sis alumnes i dos professores les que han anat fins a l’institut grec de Thesprotiko, amb l’objectiu de continuar amb el projecte ‘Hydrantages’, en el qual s’estudia la qualitat de l’aigua dels ecosistemes aquàtics que ens envolten.

En aquest viatge, els alcoians van poder visitar la natura de la zona, on comenten que “mars, llacs, pantans, marjals, rius i preses conviuen en un entorn privilegiat”, i expliquen que en la marjal d’Amvrakikos van trobar una informació “essencial per tal d’entendre la importància de la seua conservació per a l’home, la fauna i la flora”. Allí van analitzar amb paràmetres bioquímics l’estat de l’aigua de diferents pantans i rius, i van participar en la neteja d’una platja dins del programa ‘Adopt a beach’ de World Wildlife Fund (WWF). La visita a Nikkopolis, Arta i Ioannina, una ciutat que té una illa habitada dins d’un llac, va completar aquest projecte del qual van poder gaudir alumnat i professorat de l’IES Pare Vitòria.

La Unió Europea s’encarrega de finançar aquest tipus de projectes que tenen com a finalitat crear una consciència europea de treball i col·laboració entre els estudiants, que han d’afrontar els reptes mediambientals de manera urgent i creativa.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *