foradia barnasants

600 inscrits a la primera edició del concurs de creació de continguts en català d’AMIC

Joves d'entre 14 i 18 anys s'han sumat a aquest concurs de creació de contingut, i s'han publicat més de 50 streamings que es valoraran durant els pròxims dies

Un total de 600 joves entre els 14 i els 18 anys han participat en el concurs de creació de continguts en català que ha estat organitzat per AMIC-Directes. Aquesta ha sigut la primera edició, i segons AMIC, ha sigut tot un èxit, ja que, ja s’han publicat més de 50 streamings que es valoraran durant els pròxims dies.

Per a portar endavant aquests projectes, nou influencers han estat acompanyant a l’alumnat en la creació de contingut durant aquesta fase del concurs a través de la figura dels mentors, al capdavant dels quals es trobaven Laia Gufolove, Norman López, Gal·la Martí i Elia Periwinkle, entre altres. Els participants han fet un directe amb una duració d’uns 20 i 30 minuts, en grups d’entre 3 i 5 persones.

L’objectiu d’aquest concurs és que “amb una mirada transversal, s’anima als joves a formar-se en les noves plataformes digitals, a través de mentories i píndoles d’aprenentatge, amb l’objectiu final de crear un vídeo en directe en català, tenint en compte els diferents aspectes apresos durant el transcurs del termini creatiu”. A la pàgina d’AMIC-Directes es poden consultar els vídeos de cada grup.

En aquesta primera fase del concurs s’han sumat un total de 56 directes en el qual s’han tractat temes variats com les festes nadalenques, les modes, la salut mental, el Mundial de Qatar, els videojocs, o les xarxes socials, entre altres. En els pròxims dies, un jurat format per creadors de continguts i per l’organització AMIC triaran a tres guanyadors per categoria, a més del docent més involucrat en el concurs. El millor de cada categoria guanyarà premis monetaris bescanviables per material escolar i audiovisual en establiments indicats per l’organització.

Font: Redacció./

bombersvalencia


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *