foradia pressupostparticipatiualcoi

Èxit de participació a la jornada de mitjans d’informació de proximitat a València

Juntament amb les ponències de Rosalía Lloret i Susana Lluna, la trobada també ha servit per a presentar l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació Valencians

La ‘1a Jornada de Mitjans d’Informació de Proximitat‘ s’ha celebrat a València amb èxit de participació. La cita ha reunit a més de 60 assistents, entre editors de mitjans de proximitat, responsables de comunicació,  administracions públiques, agències de publicitat i comunicació de les comarques valencianes.

A la jornada també s’ha presentat l’Associació de Mitjans d’Informació i Comunicació, AMIC Valencians, de la que actualment formen part trenta-cinc mitjans, impresos i digitals del País Valencià.

Marc Jiménez, Subdirector General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport de la Generalitat Valenciana, donava l’enhorabona al projecte, i afirmava que la premsa de proximitat “juga un paper clau“.

Fernanda Escribano, Directora General de Promoció Institucional de la Generalitat Valenciana, en armonia amb el company del Botànic,“No puc dir més que la meua felicitació per aquesta iniciativa” i concloïa “la proximitat cohesiona el territori, la societat i la democràcia”.

Ramon Grau, president de l’AMIC Valencians, ha destacat que l’associació té com a objectiu potenciar la qualitat en el sector dels mitjans de proximitat, generar utilitat a l’editor i ser representatius.

Josep Ritort i Àlex Ladrón de Guevara ha presentat a l’AMIC com una oportunitat per mostrar la força d’anar junts i fer pinya, a més de compartir les capacitats, utilitats i sinergies que es generen amb el treball.

Les tres ponències de la jornada:

Neus Navarro, delegada a València de VIA Empresa, ha obert les conferències amb la xerrada “VIA Empresa visió de negoci des d’un mitjà especialitzat”.

Susana Lluna, periodista i consultora en estratègia digital, amb una ponència sobre la creació d’estratègies digitals per a empreses, ha ressaltat la “necessitat d’incloure una cultura digital dins de les redaccions dels mitjans de comunicació.”

Finalment, l’experta en el món digital Rosalía Lloret, directora de relacions institucionals i públiques de l’Online Publisher Association Europe (OPA) i assessora independent d’Estratègia i Transformació Digital a Espanya i Latam. Sota el títol “Hi ha vida més enllà dels gegants digitals? Noves oportunitats de negoci per als mitjans”. Lloret ha fet una conferència enfocada als mitjans digitals de proximitat. A més, ha fet incís en que les notícies locals són les més demandades. “L’oportunitat és enfocar-nos en el que ens diferencia, buscant l’avantatge competitiva”, ha estat una de les idees que ha destacat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *