foradia subscriutegrat

Coba Complements i Caperucita Rosa es converteixen en els aparadors més nadalencs d’Alcoi

Aquests dos negocis de la ciutat han guanyat el concurs de decoració d'aparadors nadalencs, organitzat per l'Ajuntament d'Alcoi, la Cambra de Comerç i Indústria d'Alcoi, la Federació de Comerç 'Alcoi Comercial', i l'Associació Comarcal d'Empresaris del Comerç d'Alcoi 'ACECA'. El premi ascendeix a 2.200 euros

Com cada any els comerciants d’Alcoi posen a punt els seus negocis de cara a Nadal i decoren els seus aparadors per a l’ocasió. Des de l’Ajuntament d’Alcoi, la Cambra de Comerç i Indústria d’Alcoi, la Federació de Comerç ‘Alcoi Comercial’, i l’Associació Comarcal d’Empresaris del Comerç d’Alcoi ‘ACECA’ s’ha organitzat un any més un concurs per a premiar a la millor decoració. L’alumnat d’Interiorisme de l’Escola d’Art i Superior de Disseny d’Alcoi ha participat en aquesta iniciativa posant a disposició dels participants el seu coneixement.

El jurat, format per representants d’aquestes entitats, han proposat concedir el premi, en la categoria de ‘Local Comercial’, dotat amb 500 euros, a Coba Complements. En segon lloc, i amb un premi de 300 euros, ha estat l’establiment Estudio Valero.

En la modalitat ‘Hostaleria i Serveis’, Caperucita Rosa ha aconseguit el primer premi de 500 euros, mentre que el segon premi ha recaigut en Sarao Colorao, amb 300 euros.

Javier Les Vicente, Nerea Garcia Vallejo, Laura Gandía Espí i Aitana Serra Ferrándiz, alumnes de l’EASD, també han tingut el seu premi per col·laborar amb alguns dels aparadors guanyadors.

Vanessa Moltó, regidora de Comerç, ha subratllat que: “Amb aquests premis volem potenciar al xicotet i mitjà comerç, així com dinamitzar la vida comercial de la nostra ciutat, especialment en una època tan assenyalada com Nadal. Agraïm molt la participació i la qualitat de les propostes presentades, que són un senyal de l’esforç d’empresaris i empresàries que inverteixen en la decoració dels seus comerços o locals professionals, amb la finalitat de crear un ambient agradable de compra durant aquestes dates”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *