foradia subscriutegrat

El districte Corea de Gandia ja té mercats els dimarts

Aquest mercat estarà ubicat a la plaça del Jardinet amb l'objectiu de contribuir a la dinamització del comerç i l'hostaleria del districte

La plaça del Jardinet del districte Corea acollirà cada dimarts un mercat a l’aire lliure.

Amb aquest nou mercat comença la nova marca ‘Mercats de Gandia. Els de tota la vida’. El mercat de Corea és la principal novetat, juntament amb el nou mercat a la plaça Escola Pia, que té productes artesanals.

“Pensem que és una iniciativa abocada a l’èxit, perquè el barri ho necessita i és un districte especialment indicat perquè és complementari, aporta productes que l’estructura del comerç del barri necessita. És un element dinamitzador i així es demostrarà perquè està sent així en tots els mercats de la ciutat”, ha declarat el regidor de Polítiques Econòmiques i Comerç, Ferran Martínez.

José Manuel Prieto, president de la Junta del Districte de Corea, ha declarat que: “Veurem com funciona aquesta primera jornada i tots els dispositius que han de posar-se en marxa per a garantir la seguretat de totes les persones que acudisquen als mercats ambulants”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *