foradia subscriutegrat

L’Escola de Belles Arts d’Alcoi crea el Betlem de l’Ajuntament

Tota la ciutadania pot gaudir d'aquest treball fet per tot l'alumnat de l'Escola, i en el qual es poden veure representats, a més de les escenes típiques del Betlem, altres elements emblemàtics de la ciutat

L’Escola de Belles Arts d’Alcoi ha muntat, com marca la tradició, el Betlem del vestíbul de l’Ajuntament. La ciutadania podrà gaudir de tot el treball realitzat per l’alumnat d’aquesta escola, concretament, 73 alumnes de la Secció Infantil, han sigut els encarregats d’elaborar unes 250 figures. El professorat d’aquesta secció, Alexandra Lozano i Montse Ripoll, han sigut les que han creat els elements arquitectònics i les muntanyes; i l’alumnat de la Secció d’Adults ha fet els arbres.

En aquest Betlem es pot veure representada la nostra ciutat i el “Nadal Alcoià”, i com a novetat, poden veure’s alguns dels actes d’aquesta trilogia, com el Ban Reial, amb els personatges del Tirisiti, ells balladors, les burretes, i la figura de l’Ambaixador. També, a través del treball de l’Escola de Belles Arts, es pot veure el moment de l’Adoració, amb un campanar renovat.

A banda, també hi ha altres elements com l’ermita de la Font Roja, les cases modernistes de La Casa del Pavo i el Círculo Industrial, o el colomer de la Glorieta.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *