foradia subscriutegrat

Benilloba prepara programació especial per a Nadal, amb un gran Campament Reial

Des del dia 27 de desembre fins al 5 de gener, es poble podrà gaudir de diferents activitats per tal de celebrar tots junts aquestes dates tan especials, amb el Campament Reial com a plat fort

Des de l’Ajuntament de Benilloba s’ha preparat una programació d’activitats per a poder gaudir en germanor d’aquestes dates tan especials. Tot va començar el dia 27 de desembre amb una sessió de cinema nadalenc. El dia 28 va ser el dia del Campionat de Beerpong.

Ja entrats en el nou any, el dia 1 de gener es farà la tradicional volta de quintos i quintes, que començarà a les 12h. En aquest acte es donarà la volta al poble cantant cançons de la quinta del 23, i acompanyats per guitarres. L’endemà continuarà la programació amb el taller de cartes, i el dia 3 de gener, arribarà el patge reial a la plaça de l’església per tal d’arreplegar-les.

El dia 4 de gener el recinte de la piscina es convertirà en el Campament Reial de Ses Majestats els Reis Mags d’Orient i el seu seguici, i en el magatzem on els patges estaran preparant tots els regals per al dia 5. Aquest campament es podrà visitar des de les 11 a les 14h i des de les 16 a les 18h.

La programació finalitzarà el dia 5 de gener amb l’arribada dels Reis, a les 18h a la Carretera d’Alcoi. Primer Ses Majestats oferiran els presents al Jesuset, i seguidament, els patges aniran balcó per balcó per a repartir regals i il·lusió a xiquets i grans.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *