foradia subscriutegrat

Neus Ferri i AlcoiSlide Quartet posaran el toc musical a la gala dels Premis de Cultura Ciutat d’Alcoi

L'acte, que se celebrarà el dia 12 de gener a l'IVAM CADA Alcoi, estarà conduït pel periodista Daniel Moltó

Com ja es va anunciar, Alcoi celebrarà la primera gala dels Premis de Cultura Ciutat d’Alcoi. Serà el dia 12 de gener a l’IVAM CADA Alcoi, i ja sabem les primeres informacions sobre com serà aquest acte que estarà conduït pel periodista Daniel Moltó.

A més, no podia faltar la música en una celebració així, i per això, s’ha comptat amb la col·laboració de la cantant alcoiana Neus Ferri, que presentarà el seu disc ‘Llar’, i amb el quartet de trombons ‘AlcoiSlide Quartet’, que recentment ha tret el seu primer treball, gràcies a la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi.

Raül Llopis, regidor de Cultura, ha assenyalat que: “Hem volgut que la música siga també protagonista en aquesta gala, i per a aquesta primera edició comptem amb la cantant Neus Ferri, que ens presentarà el seu disc ‘Llar’, conceptuat i gravat als estudis de l’IVAM CADA Alcoi, així com el quartet de trombons ‘AlcoiSlide Quartet’, que ha comptat amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alcoi en la gravació del seu primer disc ‘Seràs la veu d’un poble’. A més a més, la gala estarà presentada pel periodista Daniel Moltó, un professional reconegut i molt vinculat al món de la cultura”.

Al ser la primera gala, s’aprofitarà l’ocasió per a lliurar els Premis Ciutat d’Alcoi de Novel·la ‘Isabel-Clara Simó’, i de Teatre ‘Pep Cortés’, dels anys 2020 i 2021, així com els premis ‘Llançadora’ de les edicions de 2019 i 2021. Com a novetat en aquests premis s’ha creat el premi honorífic amb motiu d’aquesta primera edició de gala, que es donarà al ballarí Isaac Monllor Mira.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *