foradia pressupostparticipatiualcoi

Lidia Dueñas: “La gent ha estat més contenta, i evidentment, apetia més gastar”

En 'El Poble és Savi' parlem amb Lidia Dueñas de Papereria Ferrocarril a Cocentaina

Lidia Dueñas, de Papereria Ferrocarril a Cocentaina, s’acomiada d’aquest 2022 molt contenta: “Ha sigut un any prou bo, no puc tindre queixa, encara que si que és cert que a principi d’any sí que estava la cosa un poc parada, la cosa va canviar, i vam començar a eixir, a reunir-se, i es nota que s’han fet més regals per a aniversaris, i que la gent ha estat més contenta, i evidentment, apetia més gastar. Així que en eixe aspecte no tinc queixa”, i de cara a aquest any nou demana “millorar els serveis de la tenda, perquè hi ha demanda de coses que falten, i que a vegades pareix una ximpleria, com les recàrregues d’autobús”.

En Papereria Ferrocarril s’han preparat per a poder oferir tota classe de productes en aquesta temporada en la qual es fan molts regals: “Tenim llibres, articles de regal, de papereria, motxilles, jocs de taula, servei d’enquadernació, fotocòpies, càrregues de mòbils, venda de premsa… Una miqueta de tot”, i han notat que la gent continua sent més tradicional: “En Reis es fan molts més regals. Sí que se celebra prou el Pare Noel, però són coses més senzilles, un detallet”.

Aquestes dates són importants per al comerç i Lidia Dueñas ha comentat que: “Pareix que la cosa s’ha animat, també gràcies a la campanya que s’ha fet amb els Bons Consum, que s’ha notat més moviment. Ha sigut una gran iniciativa per al consumidor i per a nosaltres”.

Font: Belén Rivas./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *