foradia subscriutegrat

La tercera campanya dels bons consum arriba al comerç local d’Alcoi

Els consumidors podran començar a comprar aquests bons en línia a partir del dia 13 de juliol, i de forma presencial els dies 17 i 18 de juliol a l'Oficina de Comerç

Àlex Cerradelo, vicealcalde d’Alcoi i regidor de Comerç, acompanyat de diferents representants d’entitats de comerciants locals, ha presentat la nova campanya de bons consum que arriba a la ciutat amb l’objectiu de donar suport als negocis de proximitat de la nostra localitat.

Alejandro Cerro, de la Federació de Comerç, i Rafael Pérez, d’ACECA, han valorat molt positivament les dos campanyes anteriors dels bons consum, en la qual es va aconseguir un impacte econòmic de 821.000 euros i 784.000 euros, i en les quals van participar 231 comerços, i en la següent edició 293. Tots dos han animat tant a consumidors com comerciants a que s’animen a participar en aquesta nova edició que com ha remarcat Cerradelo ajuda a fixar al comprador habitual del comerç local, però també dona l’oportunitat que nous clients s’acosten a les botigues i establiments de la ciutat.

Els consumidors podran comprar bons per valor de 20, 50 i 100 euros, pagant la meitat de l’import, i fins a un màxim de 100 euros en bons.

Com a novetat important d’aquesta edició, la Diputació ha augmentat significativament la partida, i enguany es destinaran 610.510 euros. Això significa que s’espera que aquesta campanya tinga un impacte a l’economia alcoiana d’1 milió i mig d’euros, aproximadament.

Els compradors dels bons consums no és necessari que estiguen empadronats a Alcoi, però sí que és imprescindible utilitzar-los als comerços de la ciutat que participen.

Els negocis que estiguen interessats a participar podran inscriure’s des del dia de hui, i els consumidors podran adquirir els seus bons telemàticament des del dia 13, i des d’eixe moment podran fer ús d’ells en els establiments adherits a la campanya. Els dies 17 i 18 de juliol es podran comprar de forma presencial a l’Oficina de Comerç, ubicada al carrer Sant Llorenç.

Font: Redacció./


participalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *