foradia subscriutegrat

Víctor Alexandre guanyador del XLVIII Premi Ciutat d’Alcoi de Teatre Pep Cortés

El jurat d'aquest certamen de textos dramàtics en valencià ha decidit per unanimitat que l'obra del de Sant Cugat, 'Jo no volia ser Rita Hayworth' havia de guanyar aquesta edició

Víctor Alexandre, nascut a Sant Cugat, ha guanyat la XLVIII edició del Premi Ciutat d’Alcoi de Teatre Pep Cortés. A aquest certamen poden presentar-se textos de qualsevol territori, però han d’estar en la nostra llengua. El jurat, format per Salvador Bataller, professor i director teatral; Pepa Miralles, actriu i directora de teatre; i l’autor que va guanyar l’anterior edició, David Sánchez Pacheco, professor de lingüística i creador dramàtic, han decidit per unanimitat que l’obra d’Alexandre, ‘Jo no volia ser Rita Hayworth’, havia de guanyar el concurs.

El guardonat ha declarat que no s’esperava aquest premi, que està dotat en 8.000 euros i s’editarà l’obra, que també es podrà adquirir en la ciutat natal de l’autor.

Segons ha explicat Víctor Alexandre, escriptor, periodista, autor dramàtic i assagista; aquesta obra “parla de l’última etapa de la vida de Rita Hayworth, perquè més enllà del focus Margarita Carmen Cansino tenia una vida absolutament dramàtica”.

Aquest dijous 12 de gener se celebrarà la primera gala dels Premis Cultura Ciutat d’Alcoi a l’IVAM CADA. En l’acte hi haurà actuacions musicals del grup ‘AlcoiSlide Quartet’ i de la cantant alcoiana Neus Ferri.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *