foradia cdturisme

Els premis ‘Pep Cortés’ i ‘Isabel-Clara Simó’ ja tenen candidats

Enguany se celebra la 46 edició dels Premis Ciutat d'Alcoi i s'han rebut un total de 62 sol·licituds per al premi de Teatre, 'Pep Cortés', i 15 obres opten al premi de Novel·la 'Isabel-Clara Simó'

La 46 edició dels Premis Ciutat d’Alcoi, que per primera vegada duen el nom de Pep Cortés per a la modalitat de teatre, i d’Isabel-Clara Simó, per a la de novel·la, ja tenen candidats.

I és que, s’han presentat 77 sol·licituds en total. 62 d’elles són per al premi Pep Cortés, i són de diferents territoris del nostre país, i fins i tot, de fora d’Espanya, ja que hi ha representació d’Alemanya.

La dotació d’aquest premi és de 8.000 euros i està destinat a obres dramàtiques escrites en valencià o qualsevol altra varietat de la llengua catalana.

El premi d’Isabel-Clara Simó, en la seua primera edició, compta amb 15 candidats, la majoria de la Comunitat Valenciana, però també hi ha de Catalunya i de les Illes Balears. El premi també serà de 8.000 euros.

En el mes de novembre el jurat donarà a conéixer quina serà l’obra guanyadora de cadascuna de les categories.

Raül Llopis, regidor de Cultura, ha destacat que: “En novembre coneixerem els guanyadors de tots dos premis Ciutat d’Alcoi, que tenen com a objectiu afavorir la creació en dos àmbits culturals on la nostra ciutat sempre ha destacat com són el teatre i la literatura“.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *