foradia subscriutegrat

L’IES Gregori Maians d’Oliva inaugura una aula dedicada a Joan Fuster

El Departament de Valencià d'aquest centre va impulsar la iniciativa per tal de commemorar el centenari del naixement de l'escriptor valencià

El Departament de Valencià de l’IES Gregori Maians d’Oliva va inaugurar un nou espai d’aprenentatge que està dedicat a Joan Fuster. La iniciativa s’ha dut a terme per a commemorar el centenari del naixement d’aquest escriptor. En aquesta zona educativa hi ha com a element central una imatge de l’escriptor i el lema ‘Nosaltres, en Valencià’, que fa al·lusió a la seua obra més emblemàtica, i per a la promoció de l’ús de la nostra llengua.

A l’acte va estar present la vicealcaldessa i la regidora d’Educació de l’Ajuntament d’Oliva, Ana Morell. També van participar alumnat de 1r de Batxillerat, que van fer una ‘enganxada’ amb alguns aforismes de l’autor de Sueca, que van estar seleccionats i manuscrits per ells. Aquest tauler va rebre el nombre de ‘Fusterianismes’.

La regidora d’Educació va dedicar unes breus paraules a l’alumnat i a l’equip docent, agraint-los l’esforç que fan i animant-los a “seguir en eixa línia de treball, de fer valdre figures rellevants de la societat valenciana, d’homes i dones valentes, referents intel·lectuals que han marcat un abans i un després en la nostra societat i que no podem deixar que el temps esborre la seua petjada de la nostra memòria i cultura populars, com és el cas de Joan Fuster”.

Per concloure l’acte es van repartir entre tots els assistents, els punts de llibre, també amb aforismes de Fuster, que havia preparat l’alumnat de 2n ESO i els pins amb el logo del centenari manufacturats pel grup de 3r PMAR.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *