foradia subscriutegrat

Nou enllumenat al Castellar gràcies a una subvenció de l’IVACE

L'IVACE s'ha encarregat de subvencionar el 98,61% del total del projecte, que són 57.354 euros

L’Ajuntament d’Alcoi està modernitzant les instal·lacions d’enllumenat públic del Castellar, substituint les antigues, de tal manera que es millora l’eficiència energètica. A més, gràcies a aquest canvi, s’ha incorporat un sistema de telegestió sota internet, que permet el monitoratge continu de les lluminàries, la detecció de fallades, localització GPS, configuració i comunicació RF, i la gestió d’actius, alarmes i informes.

També s’han millorat les condicions tècniques de les lluminàries existents, de molt baix rendiment energètic i elevada pol·lució lluminosa, i es modernitzaran les instal·lacions substituint les referides lluminàries per unitats d’alt rendiment amb tecnologia LED i sistema de telegestió incorporat.

El cost d’aquesta millora és de 57.354 euros, dels quals subvencionarà el 98% l’Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), dins del programa d’ajudes de projectes d’inversió per a la millora, la modernització i dotació d’infraestructures i serveis en polígons, àrees industrials i enclavaments tecnològics. S’espera que el termini d’execució siga de quatre mesos.

Jordi Segura, regidor d’Innovació, Indústria i Activitats, ha indicat que: “Continuem millorant les nostres àrees industrials, ja hem invertit més de 7 milions en els últims sis anys. Hem de dir que totes aquestes actuacions formen part del pla Impulsalcoi on es pretén millorar la nostra indústria i que evidentment són actuacions consensuades amb tots els agents industrials de la ciutat i que són confirmades pel Consell Econòmic i Social”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *