foradia barnasants

Podem Alcoi inicia ‘Inclou-me’

Amb aquest projecte el partit anirà visitant diferents punts de la ciutat, per a fer activitats i tallers, i apropar-se a la ciutadania. La primera jornada se celebrarà aquest dissabte 14 de gener

Des de Podem Alcoi comencen un nou projecte per a apropar-se a la ciutadania, es tracta de ‘Inclou-me’. Segons expliquen des de la formació: “Les ciutats són espais de convivència, de fer vida, d’anar a la compra, de passejar amb la família o amb les amistats, però aquestes tasques quotidianes, poden ser de gran dificultat per a algunes persones, per tant, és necessari pensar en una ciutat per a tota la gent, en un Alcoi amable i inclusiu, on les persones siguen el centre dels projectes a desenvolupar”.

La coordinara municipal de Podem Alcoi, i candidata a l’alcaldia, Trini Rubio ha comentat que: “És molt difícil viure en una societat on la inclusió és un tema desconegut, per això naix Inclou-me, per fer visibles aquestes dificultats, sensibilitzar a la ciutadania del que passa al nostre costat dia a dia i elaborar les propostes necessàries per a eliminar barreres, barreres que limiten la qualitat de vida de moltíssimes persones”. Gràcies a aquest projecte, segons assegura Rubio: “podrem conéixer de prop, en primera persona, aquestes dificultats diàries, amb l’objectiu de visualitzar-les, ser conscients i buscar alternatives per elaborar les propostes que milloren l’accessibilitat”.

Les jornades s’aniran celebrant en diferents zones de la ciutat, i començaran el dia 14 a l’encreuament entre General Prieto, i l’avinguda de la Hispanitat. El dia 28 estaran a la plaça de Ramón i Cajal, el dia 11 de febrer, s’ubicaran al parc passeig Ovidi Montllor. El diumenge 12 de febrer, ho faran al Mercadet de Batoi, i finalment, el dia 25 de febrer, estaran al parc Uxola. L’horari per a cada dia serà des de les 10 fins a les 12h.

Per a poder dur a terme ‘Inclou-me’, s’ha comptat amb la col·laboració de diferents entitats, com CD Santa Lucía, ONCE, ADIBI, les associacions veïnals d’Alcoi, i amb el suport de l’Associació de Persones Sordes d’Alcoi i Comarca.

“Una ciutat inclusiva és una ciutat més amable, acollidora i amb futur”, conclou Trini Rubio.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *