foradia pressupostparticipatiualcoi

Senderisme, cicloturisme o l’escalada són algunes de les activitats que Castalla ofereix a FITUR

El departament de Turisme de la localitat està realitzant diverses reunions amb professionals del sector amb la Xarxa de Castells i Palaus, o Turisme Inclusiu durant la seua estada a Madrid

L’Ajuntament de Castalla està mostrant tot el seu potencial turístic a la Fira Internacional de Turisme que s’està celebrant a Madrid entre els dies 18 i 22 de gener. Aquesta localitat s’està consolidant com una destinació destacada en l’interior de la província d’Alacant, dins de la marca del Patronat de Turisme Costa Blanca. Concretament, el govern municipal està apostant pel turisme actiu com un dels seus elements destacats en la seua proposta turística, i per això han mostrat activitats com el senderisme, el cicloturisme, o l’escalada per l’entorn natural de la zona. A més, per a completar l’oferta turística, també han volgut ensenyar la seua riquesa cultural, gastronòmica, històrica i patrimonial, entre les quals destaca el Castell.

En aquest gran aparador com és FITUR, la regidora de Turisme, Maite Gimeno, ha declarat que: “La presència de Castalla en aquesta fira és molt important, ja que ens situa al mapa com una destinació amb gran atractiu per a tota classe d’usuaris, com famílies, parelles, grups d’amics o persones que viatges soles”, i ha recalcat que: “La nostra ciutat reuneix tot el necessari per a atraure viatgers, un preciós entorn natural, rica gastronomia, cultura i tradicions amb encant, i un variat patrimoni històric, començant pel nostre castell”.

Durant aquests cinc dies de fira, el departament de Turisme està fent diferents activitats, com una degustació de la gastronomia local de la mà del restaurant Nou Trinquet, o diferents reunions de treball amb professionals del sector, entre elles, les sessions amb la Xarxa de Castells i Palaus, i amb Turisme Inclusiu.

També es presentarà el vídeo oficial que ha preparat Castalla sobre Turisme Actiu, i l’aplicació Lookish Travel Guide, on Castalla està convidada per l’èxit en l’ús d’aquesta aplicació, que és una ferramenta que s’utilitza a la Regidoria de Turisme amb grans resultats des de fa tres anys.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *