foradia pressupostparticipatiualcoi

Bocairent acull la V Jornada de Turisme d’Interior

En l'esdeveniment s'analitzarà la valoració de Mariola des de la cooperació competitiva. La sessió tindrà lloc el 14 de juny i la inscripció és gratuïta

L’Associació Serra de Mariola, el Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València i l’Ajuntament de Bocairent, han impulsat una nova edició de la Jornada de Turisme d’Interior. Aquesta serà la cinquena edició d’aquest esdeveniment, que se celebrarà el 14 de juny en la sala Joan de Joanes de Bocairent. El títol d’aquesta jornada serà ‘Posant en valor la Serra de Mariola: cooperació competitiva’.

L’acte començarà a les 9:30h amb la recepció i el lliurament de material, i a les 10h Xavier Molina, alcalde de Bocairent, inaugurarà la jornada, acompanyat de Rafael Sanjuán, president de l’Associació Serra de Mariola, i Pau Bernabeu, director del Campus d’Alcoi de la UPV.

En aquestes jornades participaran: Clara Aura Esteve, professora universitària; Rafael Sanjuán, Josep M. Molina i Alícia Tudela, de l’Associació Serra de Mariola; i la tècnica de Turisme, Cristina E. Rizo.

La inscripció per a participar serà gratuïta i es pot fer a través d’aquest enllaç. Finalitzada la jornada es farà un dinar, que es podrà reservar a turisme@bocairent.es.

Pau Bernabeu, ha comentat que: “L’Associació Serra Mariola constitueix un marc de col·laboració que, sens dubte, ajuda a fer valdre la destinació turística Serra de Mariola i a afavorir el desenvolupament econòmic dels nostres pobles. La UPV Alcoi és una universitat compromesa amb el territori, i amb aquesta jornada pretenem fomentar la cooperació entre els diferents agents implicats en el desenvolupament turístic per a millorar la satisfacció de les persones que ens visiten”.

Per la seua part, M.Luz Pascual, regidora de Turisme en funcions de l’Ajuntament de Bocairent, s’ha mostrat satisfeta perquè el municipi torne a acollir la Jornada de Turisme: “Construir espais de reflexió sobre el model turístic és importantíssim i fer-ho, a més, per a cooperar i valorar el que representa l’eix de Mariola en l’interior valencià és interessantíssim”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *