foradia subscriutegrat

Bocairent posa el protagonisme en els seus Moros i Cristians durant FITUR

El municipi va presentar tota la seua oferta turística a través d'un vídeo promocional que posava en valor l'experiència completa que ofereix la visita a aquest poble de La Vall d'Albaida

Durant aquests dies s’està celebrant a Madrid la Fira de Turisme, una de les més destacades del sector a nivell internacional. Allí han estat presents moltes localitats de la zona per tal d’ensenyar els seus atractius, i entre elles, Bocairent, que ha acudit de la mà del Patronat Turisme Valencià.

Aquesta delegació ha estat formada per l’alcalde de la localitat, Xavier Molina, la regidora de Festes, M. Luz Pascual, el president de l’Associació de Festes de Moros i Cristians de Sant Blai, Ximo Carbonell, i de la presidenta de l’Associació d’Hostaleria i Turisme de Bocairent, Catalina Gómez.

A través d’un vídeo promocional, Bocairent va poder presentar tota la seua oferta turística. En les imatges es posava en valor l’experiència completa que ofereix la localitat al visitant. A més a més, després es va fer una segona projecció on es va destacar l’atractiu que tenen les festes de Moros i Cristians, que començaran a partir del dia 3 de febrer. L’edil de festes va comentar que: “Sempre és bon moment per visitar Bocairent, però, més encara, quan hi ha manifestacions tan potents com les que representen els nostres Moros i Cristians”.

Estar presents en FITUR també va suposar l’oferiment de productes gastronòmics tradicionals de la mà d’establiments del poble, com per exemple Casa Rosa, que va cuinar ‘la borreta’ un plat molt típic de la localitat. Per la seua part, Mercacentro va servir vins i pericana de la zona.

M. Luz Pascual va afirmar que: “Vindre a Bocairent és gaudir d’una vivència en tots els sentits i això és el que hem volgut transmetre en FITUR: riquesa patrimonial, riquesa de tradicions i riquesa de sabors; tot sumat, una experiència plena”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *