foradia subscriutegrat

Joaquim Bosch presenta el seu nou treball ‘La Pàtria en la Cartera’

La presentació tindrà lloc el divendres 3 de febrer al Centre Ovidi Montllor, a les 20h

El divendres 3 de febrer, a les 20h, el Centre Ovidi Montllor rebrà la visita del magistrat Joaquim Bosch per tal de presentar el seu darrer llibre ‘La Pàtria en la Cartera’. Amb aquest treball el jutge fa una original reflexió de com afrontar el problema de la corrupció des de diferents perspectives històriques, polítiques, criminals, ètiques i sociològiques.

Aquesta és una obra profunda i àmpliament documentada en la qual Bosch dissecciona el mal de la corrupció trobant les seues claus i les seues dinàmiques.

L’autor de ‘La Pàtria en la Cartera’ ha dut a terme diferents activitats investigadores i docents com a director i ponent de cursos de formació de magistrats en el pla estatal del Consell General del Poder Judicial, i en el pla autonòmic de la Conselleria de Justícia. A més a més, és especialitat en Dret Civil valencià, i ha impartit moltes conferències vinculades a termes jurídics, sobre qüestions com la regulació legals dels delictes sobre violència de gènere, el principi d’igualtat, la reforma de l’avortament, els delictes contra l’honor, l’assetjament laboral, les ruptures familiars, la reforma del Codi Penal, la Llei de Seguretat Ciutadana, les característiques dels drets socials o les execucions hipotecàries, entre moltes altres.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *