foradia pressupostparticipatiualcoi

Un dispositiu del Consorci de Bombers ajuda a la zona afectada pels terratrémols

Concretament, l'equip anirà a la zona afecta del sud-oest de Turquia, i allí espera reunir-se amb l'ONG IAE, dedicada a la recerca amb gossos per tal de treballar de manera conjunta

La presidenta del Consorci de Bombers de València, Maria Josep Amigó, ha expressat la seua solidaritat cap a Turquia i Síria, amb aquest “terrible desastre natural que ha patit la regió, amb moltes pèrdues humanes i la vulnerable situació en la qual han quedat nombrosos pobles i ciutats”. Davant aquests fets, el món ha mostrat la seua cara solidària, i des de tots els racons del planeta s’està enviant ajuda. Amigó ha assenyalat que: “Ràpidament, des del Consorci, hem preparat un equip de resposta especialitzat, la nostra Unitat de Rescat en Emergències i Catàstrofes, que té una gran experiència en entorns d’estructures col·lapsades i que pot ser una ajuda fonamental en la recerca i localització de víctimes”.

Els bombers valencians estaran destinats en la zona del sud-oest de Turquia, i allí es reuniran amb l’ONG IAE, que està dedicada a la recerca amb gossos, per tal de treballar de manera conjunta sumant esforços. En aquesta expedició aniran quinze membres de la unitat UREC, dotats de material per a treballar en aquest tipus d’entorn, com càmeres per a localitzacions de possibles víctimes, equipament vari per a dur a terme rescats en estructures enfonsades i material sanitari.

“Els nostres pensaments estan amb el poble de Turquia i Síria, i ara, els nostres bombers també estaran de manera presencial al costat de qui més ho necessita”, ha afegit la presidenta del Consorci.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *