foradia subscriutegrat

Eva Carbonell: “S’hauria de passar temps de qualitat en parella”

Pareix que la gent sols s’enrecorda de l’amor el dia 14 de febrer, per això, des del comerços animen a la gent a fer detalls i donen algunes idees. Així i tot, les comerciants de diferents establiments d’Alcoi coincideixen en què s’ha de celebrar l’amor cada dia de l’any

En Sex Lovers les parelles poden trobar regals més íntims per a un dia com aquest. Eva Carbonell, comenta que es nota que es noten un poc més l’augment deles vendes, i ens conta que és el que més es busca: “El que més se sol buscar són productes que tinguen a veure amb el tema del contacte, amb les carícies. Per això tenim olis per a fer massatges, molts d’ells són comestibles. En general la gent busca productes més romàntics”. No sols la gent jove vol aquest tipus de regals, ja que, Carbonell explica que: “Tenim tota classe de clientela. Als últims anys hem notat més varietat d’edats. La gent té més ganes de provar coses noves, de fer coses diferents i de trencar amb la rutina”.

Per a Eva, aquest dia no sols és especial per ser Sant Valentí: “A mi m’encanta aquest dia, a més a més, perquè és el meu aniversari. Però respecte al Dia dels Enamorats, llevant la part comercial, pense que la gent s’ha de dedicar temps en parella. Vivim en una societat estressant, i hem de buscar moments romàntics per no perdre la flama. Almenys un dia a la setmana s’hauria de passar temps de qualitat en parella”.

Font: Belén Rivas./


animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *