foradia subscriutegrat

Lidia Santonja: “S’ha de demostrar l’amor cada dia, i més si estàs enamorat”

Pareix que la gent sols s’enrecorda de l’amor el dia 14 de febrer, per això, des del comerços animen a la gent a fer detalls i donen algunes idees. Així i tot, les comerciants de diferents establiments d’Alcoi coincideixen en què s’ha de celebrar l’amor cada dia de l’any

En la tenda de roba Molisa, volen que totes les dones estiguen guapes per al Dia dels Enamorats. Aquesta botiga està especialitzada en talles entre la 40 i la 50, i com diu la seua gerent Lidia Santonja: “Donem un servei perquè la dona puga sentir-se guapa i còmoda amb qualsevol talla”. I és que, en aquesta festa de l’amor, tot el món busca estar millor per a la seua parella. Respecte a aquesta festivitat, Santonja indica que no està ni a favor ni en contra, però confessa que: “És una festa molt bonica. Molts diuen que la va inventar ‘El Corte Inglés’, però és bonic celebrar l’amor entre persones. Així i tot s’ha de demostrar l’amor cada dia, i més si estàs enamorat”.

Molisa ara mateix està en època de rebaixes, i per això convida a la gent a què faça regals per a aquesta data, encara que indica que: “En aquesta època no ve tanta gent. Si regala l’home, no sol anar a una tenda de dona. Des del meu punt de vista, pense que els homes són menys detallistes, i que els costa molt més entrar en una tenda de roba femenina. Algun ve, però ja et dic, 2 de cada 10”.

Font: Belén Rivas./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *