foradia ivace

Miguel Juan Reig para en ‘El poble és savi’

"Ajudarem a la Conselleria de Sanitat i a la Generalitat en la gestió"

“Les primeres residències del departament de Salut d’Alcoi que rebran la vacuna seran la residència Solroja i el Domus Vi de Cocentaina”, ens ha informat el regidor de Salut Pública de l’Ajuntament d’Alcoi, Miguel Juan, que ha continuat dient que el protocol explica que: “per a poder començar a vacunar en les residències de gent gran, han d’haver estat 6 mesos sense cap cas positiu en el centre”.

Per aquest motiu la resta de residències alcoianes hauran d’esperar el seu torn. El tema de la vacuna és un crit d’esperança perquè finalitze aquesta pandèmia i puguem tornar a la normalitat.

Un dels encarregats de gestionar aquest tema en Alcoi és aquest regidor, encara que com ell mateix insisteix: “Des de l’Ajuntament tampoc tenim moltes competències, però ajudarem a la Conselleria de Sanitat i la Generalitat en la gestió”.

A més, ens ha confessat que: “no podem donar molta informació perquè tot anirà fent-se segons evolucione la pandèmia. En el moment en el qual hi haja més informació sobre punts de vacunació l’anirem oferint”.

Font: Belén Rivas./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *