foradia pressupostparticipatiualcoi

Col·legis concertats d’Alcoi realitzen Jornades d’Orientació Acadèmica i Professional

En aquestes sessions que finalitzaran el dia 23 de febrer estan participant les Carmelites Vedruna, les Paúles, La Salle, Salesians Sant Vicent Ferrer, Salesians Joan XXIII, Santa Anna, i José Arnauda

El dilluns 20 de febrer van començar les Jornades d’Orientació Acadèmica i Professional en les quals estan participant els col·legis alcoians Carmelites Vedruna, les Paúles, La Salle, Salesians Sant Vicent Ferrer, Salesians Joan XXIII, Santa Anna, i José Arnauda. Les sessions finalitzaran el dia 23 de febrer.

En aquestes jornades es parla sobre la presa de decisions, un procés que requereix reflexió, maduresa i acompanyament, i que és molt important, especialment, per a l’alumnat 4t d’ESO, que s’enfronta a la recta final i l’inici d’una nova etapa. Als matins, en l’EPSA, els centres s’encarregaran de l’orientació a l’alumnat de 4t d’ESO, i els assessoraran amb la participació d’un equip de professionals en actiu amb els que els alumnes tindran diferents entrevistes i col·loquis. Les jornades finalitzaran amb una xarrada dirigida a alumnat de Batxillerat, Cicles Formatius, i el Centre Juvenil, per a poder oferir tota la informació necessària.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *