foradia subscriutegrat

Alcoi ix al carrer a defensar els drets de les dones

Milers de persones es van concentrar ahir de vesprada a la ciutat amb motiu del Dia Internacional de la Dona. La sorpresa va ser que entre els assistents estava el president de la Generalitat, Ximo Puig

Durant la vesprada del 8 de març, milers d’alcoians i alcoianes van eixir al carrer per tal de commemorar el Dia Internacional de la Dona. A les 18:30h, al Parc de Cervantes va començar la marxa que es va dirigir per País Valencià i Sant Llorenç cap a la plaça d’Espanya. Xiquets i xiquetes, joves, adults, i gent gran van acudir a la cita per tal de reivindicar una igualtat real entre dones i homes. Entre els assistents es va poder veure a tot l’equip de govern, que va estar acompanyat pel president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, que va decidir commemorar el Dia de la Dona a la nostra ciutat.

Una vegada es va arribar a la plaça d’Espanya, l’Escola Municipal de Teatre va realitzar una performance en la qual criticava els cànons de bellesa imposats a les dones. Finalitzada l’actuació, el Col·lectiu 8 de Març va encarregar-se de llegir el manifest, i per a tancar l’acte Alesa DJ va fer una sessió amb música expressament seleccionada per a l’ocasió.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *