foradia subscriutegrat

El Fons Valencià per la Solidaritat reconegut per la Federació Valenciana de Municipis i Províncies

L'entitat ha reconegut els 30 anys de l'associació municipalista per la solidaritat als Premis al Bon Govern

La Federació Valenciana de Municipis i Províncies ha lliurat en la gala dels Premis al Bon Govern de l’entitat, un reconeixement al Fons Valencià per la Solidaritat pels 30 anys de municipalisme solidari a la Comunitat Valenciana i per la seua aportació a la justícia global des de l’àmbit local.

El guardó ha estat recollit per Álvaro Escorihuela, president del Fons i regidor de l’Ajuntament de Vila-real; Verònica Ferri, vicepresidenta del Fons i regidora de l’Ajuntament de Canals; Ramón Soler, secretari del Fons i alcalde de l’Olleria; i Vicent Mahíques, tresorer del Fons i alcalde de Barxeta, i entregat per Diego Gómez, vicepresident primer de la FVMP i alcalde d’Alzira.

A més, en l’acte han participat vocals de la Junta Executiva del Fons, com Rosa Martínez, tinenta d’alcalde de l’Alcúdia; Ferran Lloret, tinent d’alcalde de Pedreguer; Rafa Mateu, alcalde d’Estivella; Vicent Marrades, alcalde de Corbera i Raquel Caballero, regidora de Xàtiva, així com Esteve Ordiñana, gerent del Fons, i Cristina Sancho, tècnica del Fons.

El president del Fons, Álvaro Escorihuela, ha agraït aquest reconeixement com “la valoració de tres dècades de treball per un món just i sostenible des del municipalisme”. A més a més, ha afegit, que “aquest premi és de tots els ajuntaments i totes les mancomunitats que formen part del Fons, ja que materialitzen la seua sensibilitat solidària amb projectes que executa el Fons i que milloren la vida de milers de persones de països empobrits”.

Per la seua banda, Esteve Ordiñana, gerent del Fons, ha valorat “l’aposta de les entitats locals de la Comunitat Valenciana per la cooperació internacional municipalista i descentralitzada, amb el valor afegit de la unió des de pluralitat -tant territorial, de mida poblacional com política- per una finalitat comuna, que no és altra que la d’aportar des de l’àmbit local a la justícia global”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *