foradia subscriutegrat

L’aulari d’Otos del CRA Castell de Carbonera està de portes obertes

Les famílies podran gaudir d'aquesta visita el dissabte 22 d'abril a partir de les 16h, i allí es realitzaran diferents activitats

L’AMPA de l’aulari d’Otos del CRA Castell de Carbonera, amb la col·laboració de l’Ajuntament del municipi, han organitzat una vesprada de portes obertes, amb activitats, per al dissabte 22 d’abril.

Les famílies, i gent del poble que vulga assistir, podrà fer-ho a partir de les 16h. A aquesta hora començarà el taller de pintura, que donarà pas a un berenar popular, i finalitzarà amb un concert del grup de música infantil ‘Trobadorets’. A més de les activitats, també es podrà fer una visita al centre educatiu.

El projecte educatiu d’Otos combina l’entorn rural amb les necessitats del món actual. El CRA Castell Carbonera disposa d’una escoleta municipal infantil, ensenyament infantil i primària, i també activitats extraescolars.

A banda d’aquest dia d’activitats, també es podrà visitar el centre des del dia 17 al 21 d’abril en horari lectiu i atesos pel personal docent.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *