foradia elgrat

L’IES Andreu Sempere obri les portes als pares i mares

Són molts els que comencen una nova etapa d'estudis i, des d'aquest institut alcoià volen mostrar tots els seus atractius per al pròxim curs

L’alumnat està començant ja la tercera avaluació i, per tant, encarant el final de curs i, per això des de l’IES Andreu Sempere volen mostrar als pares i mares dels futurs alumnes d’ESO, Batxillerat d’Art, Humanitats i Ciències Socials, Ciències i Tecnologia, i FP Bàsica d’Arts Plàstiques, les seues instal·lacions i les seues metodologies pedagògiques amb les jornades de portes obertes.

Els interessats podran demanar cita, i allí veuran alguns dels interessants projectes educatius que s’estan duent a terme al centre, com per exemple la Yamaha-Classband, l’Escola Plurilingüe, o el treball cooperatiu. A més, també es parlarà de la creativitat, o dels intercanvis que el centre realitza a altres països d’Europa gràcies al projecte Erasmus+. A més a més, l’IES Andreu Sempere és centre UNESCO, i per aquest motiu, moltes de les activitats estan encaminades als valors que promou l’entitat.

Un altre dels atractius d’aquest institut alcoià és que disposa d’aula d’emprenedoria, i el seu alumnat pot fer una coordinació horària amb el conservatori de música de la ciutat.

Les inscripcions per a poder visitar l’IES Andreu Sempere es poden fer en aquest enllaç.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *