foradia pressupostparticipatiualcoi

Gastronomia i Comerç protagonitzen les activitats de finals de mes a Pego

El municipi celebrarà la 12 edició de les Jornades d'arròs bomba i bombó, i a més, també es durà a terme la Fira de Comerç i el concurs de pintura ràpida

La gastronomia i el comerç seran els encarregats de tancar les activitats del mes de març a Pego. El municipi celebrarà noves edicions de les Jornades d’arròs bomba i bombó, i de la Fira de Comerç.

Pel que fa a les jornades dedicades a l’arròs se celebraran entre els dies 20 i 26 de març, enguany participaran 10 bars i restaurants, amb l’objectiu de promocionar l’arròs autòcton, i la qualitat dels fogons pegolins. El Moss, Ca Briones, Llit i Taula, Aranbea, Daniel, La Placeta, Chacarita, Zorrilla, Rafel i L’Om, seran els encarregats de posar sobre la taula els menús que tindran com a ingredient principal l’arròs, amb receptes com la Crosta pegolina, paelles, o arròs melós. Els preus oscil·laran entre els 12 i 28 euros. Per a poder degustar-ho s’haurà de fer reserva.

La segona de les propostes estarà dirigida al comerç, i és que el dia 26 de març se celebrarà la Fira de Comerç, una iniciativa que busca potenciar el sector local i fomentar el consum entre la població. En total es col·locaran 21 stands.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *