foradia elgrat

El Campus d’Alcoi de la UPV celebra la tradicional ‘Gala de la Carabassa’

Aquest és el primer acte de les festes del campus que culminarà amb la celebració de les Paelles i la crema de la Carabassa, que se celebraran durant el dia de hui

El Campus d’Alcoi de la UPV està celebrant la seua setmana més festiva. El primer dels actes ha sigut la Gala de la Carabassa, en la qual els estudiants lliuren diferents premis al professorat i al personal que treballa al campus. En aquesta gala es va comptar amb la participació de Modern de l’Escola de Música Crescendo. Lucía Agud, subdirectora de Formació Permanent, Títols Propis i Formació En Línia, va ser la pregonera de l’edició.

Altres de les persones que van assistir a aquest acte van ser el director del Campus de la UPV d’Alcoi, Pau Bernabeu, i el delegat d’estudiants, Samuel Gil. Els estudiants Ángela García i Ángel Lleixa van ser els encarregats de conduir la gala.

Pel que fa als premis, primer es van lliurar els corresponents al Torneig Campus, organitzat pel Servei d’Esports. Seguidament, es va donar els premis Primer i Darrer Tro, que van recaure en Teo Bordera (Grau en ADE), i Elsa Bataller (Grau en Informàtica Industrial i Robòtica).

En aquesta gala també es van donar el premi ‘Cafeteria’, ‘Administració’, ‘Rambo’, ‘Taronja’, ‘Llima’, ‘Carabassa’, ‘Festera d’Honor’, ‘Fashion’, ‘Missing’, ‘RAE’, ‘Cafeïna’, ‘Culturista’ i ‘Don Limpio’.

Hui, dijous 16 de març, continuaran les celebracions amb les Paelles, que es duran a terme a la Glorieta, i a la vesprada es farà la crema de la Carabassa.

Font: Redacció./


barnasants

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *