foradia pressupostparticipatiualcoi

Èxit a les preinscripcions dels graus i dobles graus del Campus d’Alcoi de la UPV

S'han completat 745 places de graus i dobles graus, i hi ha 1.213 persones en llista d'espera en la preinscripció del Campus d'Alcoi de la UPV, és a dir, que prop d'unes 2.000 persones han manifestat el seu desig d'estudiar a la ciutat

El Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València s’ha mostrat satisfet davant les xifres de la preinscripció de nous alumnes per a graus i dobles graus, en el pròxim curs, i és que, segons han informat des del centre, el 100% de les places oferides en els 7 graus i en els 2 dobles graus s’han completat en el procés de preinscripció.

A banda de les 745 places que ja s’han completat, s’han quedat 1.213 sol·licituds en llista d’espera, cosa que indica, que quasi unes 2.000 persones han manifestat el seu interés per estudiar en Alcoi.

Els graus que més estudiants tenen en llista d’espera són Enginyeria Informàtica, amb 333 candidats, i Enginyeria Mecànica, amb 182. En la resta oscil·la entre els 100 i els 130 estudiants en llista d’espera.

Pau Bernabeu, director del Campus de la UPV en Alcoi ha comentat que “les dades de la preinscripció són realment positives. Estem molt satisfets perquè els nostres graus i els nostres màsters universitaris han tingut una resposta molt positiva. Estem satisfets perquè són diversos anys amb 100% de la demanda de places i amb una considerable llista d’espera”. A més a més, Bernabeu ha volgut felicitar el professorat, al PAS, i a tota la ciutat d’Alcoi “per la seua contribució a aquest èxit”.

A més a més, el director també ha llançat un missatge de confiança a tots aquells alumnes que han quedat en llista d’espera: “Des del Campus farem el possible i l’impossible perquè els estudiants preinscrits i que han quedat en llista d’espera puguen estudiar a la nostra Universitat. Sobretot, els que resideixen a les nostres comarques”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *