foradia subscriutegrat

Comencen les inscripcions per a una nova edició de Firasport

El programa d'activitats multiesportives es durà a terme entre els dies 11 i 14 d'abril, coincidint amb les vacances de primavera dels centres educatius. El lloc on es realitzarà Firasport serà el Complex Esportiu Eduardo Latorre, i serà gratuït

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alcoi obrirà el dia 22 de març el termini per a fer les inscripcions per a una nova edició de Firasport, enfocada a xiquets i xiquetes nascuts entre el 2010 i el 2016. El programa d’activitats multiesportives es durà a terme en els dies 11, 12, 13 i 14 d’abril, al Complex Esportiu Eduardo Latorre de forma gratuïta.

Com ja s’ha fet en anteriors edicions, i per tal d’evitar que es quede gent en la llista d’espera, aquests cursos es dividiran en dos torns. El primer serà el dimarts 11 i el dimecres 12 d’abril, i el segon serà els dies 13 i 14 d’abril. En el cas d’haver-hi places disponibles podran participar en totes les sessions, ja que cadascuna d’ella comptarà amb 100 xiquets i xiquetes. Per a fer la “matricula” s’haurà de triar l’opció prioritària i també marcar la casella de quatre dies si es vol optar a poder aconseguir-la.

Durant aquests dies, els participants coneixeran diferents modalitats esportives amb sessions preparades per tècnics especialitzats, pensades per a la diversió a través de l’esport. Els xiquets i xiquetes realitzaran jocs d’aigua, natació, esports de raqueta, esports populars i judo.

El regidor d’Esports, Alberto Belda, ha destacat que: “El consistori ha fet un esforç per organitzar novament aquesta activitat, molt demandada any rere any per les famílies. Es tracta d’una oportunitat perquè els més xicotets puguen practicar activitats esportives durant les vacances escolars de Pasqua, oferint-los al mateix temps una alternativa d’oci i un espai de convivència amb altres xiquets i xiquetes”.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *