foradia pressupostparticipatiualcoi

Firasport obri el termini d’inscripció

Aquesta nova edició està enfocada a xiquets i xiquetes nascuts entre 2009 i 2014, i tindrà lloc els dies 6, 7, 8 i 9 d'abril al Complex Esportiu Eduardo Latorre

La regidoria d’Esport de l’Ajuntament d’Alcoi ja ha obert el termini d’inscripció per la nova edició de Firasport. El termini durarà fins als dimecres 31 de març.

Aquestes activitats estan enfocades a xiquets i xiquetes nascuts entre l’any 2009 i 2014, i perquè ningú es quede en llista d’espera, es realitzaran dos torns. El primer d’ells serà el dimarts 6 i el dimecres 7 d’abril, i el segon tindrà lloc el dijous 8 i el divendres 9 d’abril. És a dir, podran participar en dos torns de dos dies, o en els quatre torns en el cas que hi haja places disponibles.

En cadascú dels torns hi haurà un total de 40 xiquets i xiquetes, i les persones interessades hauran de triar una opció prioritària, i també, marcar la casella de quatre dies, si es vol optar a aquesta opció si està disponible.

Els i les assistents coneixeran diferents modalitats esportives amb sessions preparades per tècnics especialitzats, i que estan pensades també per a divertir a través de l’esport. Es realitzaran llocs d’aigua, colpbol, balonkorfl, judo jugat, minifut, futvolei i fittvolei.

Cal assenyalar, que enguany, a causa de la Covid-19, el programa està sotmés a les modificacions, restriccions o suspensions provocades per les mesures sanitàries.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *