foradia cdturisme

L’IES Pare Arques de Cocentaina rebrà a l’alumnat interessat a les Jornades de Portes Obertes

Del 20 al 31 de març serà el període d'inscripció a les proves d'accés de cicles de grau mitjà i superior

El dia 14 de juny a les 18:30h visitaran el centre els pares i mares de sisé de primària del CEIP del Real Blanc i a les 19:30 els pares i mares del CEIP del Bosco. El dia 15 de juny a les 18:30 serà el torn de l’alumnat de Batxillerat i Cicles Formatius. En aquesta visita les famílies d’ESO i BAT podran conéixer de primera mà les instal.lacions del centre, com per exemple el gimnàs, l’edifici de Cicles Formatius, els laboratoris, o l’aula per a treballar les noves metodologies ABP. A més també se’ls explicarà quina és la forma de treballar al centre. L’alumnat de Batxillerat rebrà una explicació de les assignatures i de les diferents modalitats de Batxillerat que poden cursar (modalitat de Ciències i Tecnologia i modalitat d’Humanitats i Ciències Socials).

L’alumnat de Cicles Formatius coneixerà els diferents tallers i podrà veure alguns dels projectes que arribaran a ser capaços de fer cursant aquests estudis. L’IES compta amb un Cicle de Formació Professional Bàsica d’Indústries alimentàries, en el qual s’ aprén a seleccionar i manipular els aliments. Però a més, l’IES Pare Arques ofereix el Cicle Mitjà de Manteniment Electromecànic, i el Cicle de Grau Superior de Mecatrònica Industrial. Aquests dos Cicles compten amb una experiència de 27 anys d’impartició i amb l´opció de FP Dual (modalitat de formació que combina la formació rebuda al centre i l’activitat formativa en l’empresa). L’IES contestà encara completa més la seua formació oferint, junt amb el Grau Superior de Mecatrònica Industrial, la possibilitat d’obtindre el certificat del Mòdul Professional de Màquines i Equips Tèrmics. Aquesta possibilitat s’ha implantat al centre per demanda de les empreses de la comarca la qual cosa fa dels cicles de l’IES Pare Arques un dels cicles amb més ocupabilitat de la zona. També, el centre és seu ACREDITA (programa que permet aconseguir una acreditació oficial de les competències professionals que la persona candidata ha adquirit amb la seua experiència laboral).

Des del centre informen que del 20 al 31 de març serà el període d’inscripció a les proves d’accés de cicles de grau mitjà i superior.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *