foradia subscriutegrat

Organitzen la primera jornada d’Economia de l’Alcoià i El Comtat

L'Espai Àgora acull una programació amb diversos tallers i una ponència del conseller Rafael Climent per als alumnes d'Alcoi, Muro i Cocentaina

Alcoi acull la primera jornada d’Economia de l’Alcoià i El Comtat amb diversos tallers programats per a l’alumnat de secundària d’Alcoi, Cocentaina i Muro. Els instituts que hi participen són: IES Andreu Sempere, IES Pare Vitòria, IES Cotes Baixes, IES Pare Arques i IES Serra Mariola. Aquest acte està previst per al pròxim dimarts 17 de maig, des de les 9:30 fins a les 14 hores a l’espai Àgora d’Alcoi.

La programació arranca amb la benvinguda a l’alumnat dels instituts de les tres localitats a l’Àgora d’Alcoi. A continuació, els seguirà la ponència del Conseller d’Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana, Rafael Climent. La xarrada tindrà una duració de trenta minuts en el que el conseller abordarà el moment econòmic de l’actualitat.

Per altra banda, després de l’esmorzar que n’hi ha previst per a tots els assistents, els alumnes podran gaudir de diversos tallers. La intenció és que els estudiants aprenguen el context internacional de l’economia i els desequilibris econòmics actuals.

Alguns dels tallers que hi tindran lloc són: el coneixement dels organismes internacionals, el repartiment de la riquesa, el viatge que fa la roba en un context econòmic, el Màrqueting alternatiu o vint anys amb l’euro. A més a més, també s’ha preparat un Escape Room sobre les Nacions Unides, en el que els alumnes dels cinc centres educatius de secundària hauran de resoldre una sèrie de qüestions sobre l’economia actual.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *