foradia mediambient

Mes participants en la nova edició del Trofeu Filaes

Les competicions es duran a terme en els dies 7 i 8 d'abril, i es comptarà amb més files en cada modalitat i a més esportistes que a les anteriors edicions

Representants de les filaes s’han reunit al Centre d’Esports per a dur a terme el sorteig de les diferents modalitats que es jugaran al Trofeu Filaes 2023. Segons ha informat l’organització, enguany s’ha notat un augment de participació respecte a l’any passat.

En total es competirà en onze modalitats, algunes d’elles en diferents categories, que faran que aquest siga un dels esdeveniments esportius que més gent reuneix a la ciutat. Entre els esports que es podran seguir aquests dies està bàsquet, futbol sala, futbol 8, futbol 7, pàdel, petanca, tenis taula, cursa camp a través BTT, CrossFit i raspall.

Una de les novetats d’enguany serà que els quarts de final i les semifinals de futbol sala es jugaran al pavelló Mutua Levante per motius de seguretat, ja que en el Miguel Sarasa, s’omplia, inclús les escales, i per això, la final de futbol sala serà una hora més tard, a les 19:30h, després de la de bàsquet.

La majoria de les competicions es duran a terme al Poliesportiu Municipal Francisco Laporta, inclosa la cursa de bicicleta de muntanya, que també es farà per la part alta d’aquestes instal·lacions. La petanca també estarà ubicada al poliesportiu, i el bàsquet, disputarà la seua primera fase al col·legi Sant Vicent de Paúl, mentre que el pàdel es jugarà a l’Urban Padesport. El CrossFit es realitzarà a les instal·lacions de CrossFit Alcoi, i el raspall al trinquet de l’Alqueria d’Asnar.

Respecte a la participació, totes les modalitats esportives han augmentat el nombre de filaes participants, i, encara que no es coneixen les dades exactes del nombre total de festers, sí que es pot assegurar, ja que són més que en 2022, quan es va comptar amb 1.413 persones, i a més a més, des de l’organització s’avança que es podria superar el rècord de participació de 2018, amb 1.570.

Alberto Belda, regidor d’Esports, ha afirmat que: “El trofeu filaes és un esdeveniment que uneix la festa i l’esport que igual que les festes cada any augmenta la seua participació. De la mateixa manera que en les filaes les dones tenen els mateixos drets i obligacions que els homes, en el trofeu filaes també poden participar de forma igualitària, totes les competicions són mixtes. També vull destacar la participació i el consens al qual s’arriba per fer qualsevol canvi o aportació a les competicions”.

Tota la informació sobre el sorteig i la resta de qüestions relacionades amb el trofeu es poden consultar en aquest enllaç.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *