foradia mediambient

L’alumnat de l’IES Pare Vitòria es reuneix amb professionals

Un total de 22 persones de diferents professions han acudit al centre educatiu per tal d'explicar les seues experiències laborals i estudiantils amb l'objectiu de poder orientar als joves en les seues pròximes decisions

Des de fa tres anys l’IES Pare Vitòria celebra una jornada amb xarrades amb professionals en la qual diferents persones amb treballs diferents, acudeixen al centre per tal d’explicar les seues experiències. En total enguany han assistit 22 persones de diferents professions com policies nacionals, bombers, historiadors, enginyers, de comunicació audiovisual, fisioterapeutes, o de periodisme, on ha estat present la periodista d’aquest mitjà, Belén Rivas.

En total els alumnes han fet set xarrades d’uns quinze minuts amb els professionals, en els quals han pogut fer preguntes per tal de conéixer com van decidir estudiar la seua disciplina, com és el seu dia a dia en el treball, i qualsevol altra curiositat.

Aquestes jornades es realitzen amb l’objectiu d’ajudar a l’alumnat de 4t d’ESO i 2n d’FP Bàsica a decidir que fer en el seu futur acadèmic i professional. Ells mateixos poden veure de primera mà quina és la realitat de la gent que està ara mateix en el món laboral, i com ha arribat fins ahí.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *