foradia mediambient

Elena Terol: “Tenim esperances i som optimistes, és una època molt interessant per als floristes”

En la tradicional secció de El Grat, 'El poble és savi', preguntem quins són els desitjos pel dia dels enamorats

La campanya de Sant Valentí és una de les més fortes per al sector de la floristeria, i per a ‘El Rincón de Olivia’ és la primera. Segons ens explica la seua gerent, Elena Terol: “Tenim esperances i som optimistes, perquè és una època molt interessant per als floristes. És el meu primer any, però segons comenten des del sector, és una campanya molt important”.

Elena s’està preparant per a aquesta data i està preparant moltes idees per a poder regalar: “Tindrem articles per a diferents perfils de clients, per a gent jove, que potser tenen menys pressupost, o també arranjaments florals més interessants i elaborats. Tindrem tota classe de regals adaptats a les necessitats de la clientela”. I és que Terol vol que aquesta campanya siga perfecta, per això, fins i tot, realitzarà una formació especial per a poder oferir el detall perfecte als seus clients.

I com a florista ens explica que per a aquestes dates “la flor per excel·lència és la rosa, i el color el roig, però és cert que és una flor més cara, així que, o bé farem arranjaments individuals, o tindrem altre tipus de flors de color roig, ja que sempre indica l’amor i la passió”.

Fins ara, no ha tingut encàrrecs, però si molta gent jove que ha preguntat. “Crec que la gent jove celebra més l’amor“, confessa Elena Terol. ‘El Rincón de Oliva’ a més, oferiran servei per a entregar eixe regal especial a domicili.

Font: Belén Rivas./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *