foradia subscriutegrat

Pego prepara rutes guiades i activitats culturals per a tot l’estiu

Rutes pel terme municipal, visites guiades al centre històric de la localitat, i concerts són les propostes que s'han preparat des de l'àrea de Turisme

Des de la regidoria de Turisme de l’Ajuntament de Pego es té com a objectiu ampliar la seua oferta turística, i que els visitants no sols gaudeixen de la platja, sinó que tinguen moltes més coses que poder fer durant la seua estança, i també perquè els veïns i veïnes puguen divertir-se durant la temporada estival.

Una de les principals apostes de l’oficina de Turisme han sigut les rutes pel terme municipal, i per això s’ha preparat un calendari per als caps de setmana d’estiu. Les rutes visiten la zona del convent, el parc Natural de El Marjal (de dia i de nit), o la muntanya d’Ambra, en la qual està ubicat el castell que du el mateix nom, i que va ser construït a principis del segle XIII pels musulmans.

Una altra de les rutes, que es realitza en dijous, és una visita guiada pel centre històric de la localitat, en la qual turistes i residents podran descobrir monuments com la capella de l’Ecce-Homo, que data de l’any 1759 I que és obra de Francisco Cabezas; l’Església de l’Asunción de finals del segle XVI, amb un campanar fet posteriorment a principis del XVIII, i que en el seu interior conserva un retaule gòtic d’Antoni Peris que està dedicat a la Verge de l’Esperança; o el Portal de Sala, que va ser una de les tres portes d’entrada a aquesta vila medieval, ubicada al carrer Sant Agustí, i situat al costat de les restes d’una de les torres que protegien i defenien l’entrada.

A més, per a aquest agost, hi ha altres activitats com els concerts de Lírica dels divendres 6 i 20 d’agost, ‘Moamin Project: Guitarra i Veu. Versions de Blues i Rock’, que tindrà lloc el divendres 13, i el divendres 27 es faran versions de Cúmbia i Bolero.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *