foradia subscriutegrat

2.300 persones visiten la Retroweekend

L'assistència a aquest esdeveniment ha crescut quasi un 44% respecte a l'any 2022

Durant aquest cap de setmana el Pavelló Georgina Blanes del Campus d’Alcoi de la UPV va acollir la setena edició de la Retroweekend Alcoi, a la qual van assistir un total de 2.300 persones, la majoria d’elles visitants que van vindre des de les províncies d’Alacant i València, encara que també va venir gent de Huelva, Múrcia, Barcelona, Albacete, Madrid, Conca i Burgos.

Aquest esdeveniment està dedicat al món del videojoc, centrat especialment en el clàssic o retro, però també hi va haver espai per als actuals. A més a més, també es va poder trobar altre tipus de manifestacions culturals i d’oci com el còmic, manga, anime, cinema, televisió, música, cosplay, jocs de taula, i col·leccionisme.

Com a novetats d’aquesta edició va estar l’exhibició d’Scalextric, i una competició de fingerboard (skate). També van celebrar-se tornejos de videojocs, concurs de dibuix i de cosplay.

Des de l’organització, la Regidoria de Joventut, han volgut mostrar la seua satisfacció davant la gran acollida que ha tingut la Retroweekend d’enguany, ja que en 2022 va tindre 1.630 visitants, i enguany han sigut 2.300 persones les que han visitat aquest esdeveniment.

Aquesta activitat, també té diferents vessants solidaris. L’entitat ‘Videojuegos x Alimentos’ ha entregat tota l’ajuda obtinguda durant aquest certamen a diferents associacions locals. Enguany s’ha triat a Acovifa i a la Protectora d’Animals.

Maria Baca, regidora de Joventut, ha volgut destacar que: “Estem molt satisfets del gran acolliment d’aquest esdeveniment que va començar com una cosa molt humil i que ja podem dir que és un dels esdeveniments retro per excel·lència a la província d’Alacant. En aquesta fira, organitzada per la regidoria de Joventut, gaudeix tota la família, els més xicotets descobreixen els jocs amb els quals els seus pares i mares gaudien fa uns anys. Vull donar l’enhorabona a tot el Departament de Joventut i a les persones que duen a terme la coordinació, hem rebut moltes felicitacions. A més, com les anteriors edicions té un caràcter benèfic. Ja estem treballant perquè la huitena edició siga millor encara, és un repte que ja hem assumit”.

Font: Redacció./


ajualcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *