foradia subscriutegrat

Els xiquets i xiquetes alcoians es converteixen en actors i actrius amb la Mostra de Teatre Escolar

En els dies 28 i 29 de març el Teatre Principal, el Centre Cultural i l'IVAM CADA Alcoi, seran l'escenari que acolliran les representacions de 10 centres educatius de la ciutat

Durant els dies 28 i 29 de març els centres educatius celebraran la cinquena edició de la Mostra de Teatre Escolar. Tant el regidor de Cultura, com el d’Educació, Raül Llopis i Jordi Silvestre, ha celebrat que enguany s’han sumat dos centres nous, el CEE Tomàs Llàcer, i el CEIP Sant Vicent.

Els altres col·legis que col·laboren en aquest esdeveniment són el CEIP Horta Major, CEIP Romeral, CEIP Miguel Hernández, el col·legi Salesians Sant Vicent Ferrer, el col·legi José Arnauda, el col·legi Esclaves SCJ Alcoi, l’IES Pare Vitòria, l’IES Andreu Sempere, i l’Escola Municipal de Teatre. Tots ells faran un total de 13 representacions.

A més a més, a la vesprada del 30 de març se celebrarà la gala de cloenda. La companyia Lucas Escobedo realitzarà un espectacle de carrer, a la plaça de Ramón y Cajal, i es farà el lliurament de premis a l’Àgora Alcoi.

Més endavant, els regidors visitaran els centres educatius que han participat per repartir els diplomes a l’alumnat i fer entrega d’una gravació de l’espectacle que han dut a terme durant aquests dos dies.

Font: Redacció./


terra

animalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *