foradia aproop

La IV edició de la Mostra de Teatre Escolar torna a Alcoi

Se celebrarà entre els dies 4 i 5 de maig, i participaran 8 centres escolars, i l'Escola Municipal de Teatre de la ciutat, amb un total de 13 obres

L’Ajuntament d’Alcoi ha presentat la quarta edició de la Mostra de Teatre Escolar, després de parar durant dos anys per culpa de la pandèmia. L’objectiu principal d’aquest projecte és promoure i incentivar l’afició al teatre, fomentant el desenvolupament artístic i creatiu. Entre altres coses, suposarà un treball en equip que també fomenta la participació de l’alumnat i el professorat, compartint resultats i èxit amb les diferents representacions.

Els dies 4 i 5 de maig seran els dies que tindrà lloc aquest esdeveniment que ja s’ha presentat amb l’obra ‘Soc una Nou’, al Teatre Calderón, de la mà de la Companyia Zum Zum Teatre. Aquesta obra és Premi Feten 2021, a la millor direcció i a la millor interpretació coral.

Els centres participants seran l’IES Pare Vitòria, l’IES Andreu Sempere, El Romeral, Les Esclaves, el CEIP Miguel Hernández, el José Arnauda, el CEIP Horta Major, els Salesians de Sant Vicent Ferrer, i l’Escola Municipal de Teatre, és a dir, en total 350 persones, dels quals seran 332 alumnes, i 18 docents, que faran 13 obres.

La cloenda de la mostra serà el dia 6 de maig, amb la novetat de l’espectacle al carrer ‘Petit Circ’, que anirà a la Plaça Ferrándiz i Carbonell fins al pati de l’IVAM CADA, a les 18:30h.

Per a aquesta mostra els espais escènics que s’utilitzaran seran el Teatre Principal, el Centre Cultural, i l’IVAM CADA.

Jordi Silvestre, regidor d’Educació, ha comentat que: “Sabem que aquest any és un any complicat, de transició en molts d’aquests projectes com la Mostra de Teatre Escolar, i volem agrair a aquells centres que s’han apuntat a aquesta edició i respectem a aquells que per qualsevol raó no han pogut o no han volgut participar. Així mateix, animem a aquells centres que mai han participat, a què amb més d’un any al davant, s’assabenten que és la Mostra de Teatre Escolar i que es plantegen participar en la pròxima edició, ja que pensem que és una experiència molt enriquidora per a l’alumnat. Agraïm també als centres educatius i als departaments de Cultura i Educació la seua implicació, gràcies a la qual podem fer realitat una vegada més aquesta Mostra de Teatre Escolar”.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *