foradia subscriutegrat

Marcos Martínez: “Volem que la nostra feina isca de la ciutadania”

Marcos Martínez es presentarà a l'alcaldia d'Alcoi amb la plataforma Acció Democràtica Independent • Parlem amb els candidats a l'alcaldia d'Alcoi per a les Eleccions Municipals del proper 28 de maig del 2023

Després d’anar en les llistes de Ciudadanos, i eixir del partit a mitjan legislatura, Marcos Martínez va aprendre d’aquests fets una lliçó: “Vaig poder treballar d’una manera més independent, i he comprovat que puc fer més coses, de forma més lliure, sense dependre d’unes sigles, ni estar sotmés a una disciplina de partit. A partir d’ahí ha vingut la idea de fer una formació que sols treballe en l’àmbit municipal”.

Martínez assegura que aquesta candidatura naix de les seues ganes per millorar la ciutat: “Aquesta legislatura ha sigut un poc accidentada, així que no he pogut treballar al 100% per Alcoi. A banda, estic compromés en la política des de fa més d’11 anys, i així ha sigut el que m’ha fet fer aquest pas endavant. Tinc molta il·lusió per treballar per Alcoi”.

Acció Democràtica Independent és la plataforma que encapçala Marcos Martínez, i afirma que la seua senya d’identitat és la llibertat i la transversalitat: “Volem que la nostra feina isca de la ciutadania, que ells siguen els que ens diguen que hem de fer”.

Font: Belén Rivas./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *