foradia mediambient

L’IES Andreu Sempere celebra la I Fira de les ciències

L'objectiu d'aquesta iniciativa és fomentar les vocacions científiques i incrementar la cultura científica entre l'alumnat

L’IES Andreu Sempere ha preparat la I Fira de les Ciències que se celebrarà al centre durant el matí del dimecres 19 d’abril. L’alumnat de 1r d’ESO fins a 1r de Batxillerat duran a terme diferents tallers sobre pressió atmosfèrica, estomes, ADN, molècules, dones científiques, electromagnetisme i triatló matemàtic essent els mateixos alumnes els presentadors de les activitats.

Per a poder fer totes aquestes activitats s’ha comptat amb la col·laboració dels Campus d’Alcoi de la Universitat Politècnica de València i de la Universitat d’Alacant, que presentaran la seua oferta formativa a més de tres xarrades del Programa Divulga UA sobre lluita contra el canvi climàtic a càrrec de la Dra. Mercedes Pastor Blas; Ametropies, amb Dr. Julián Espinosa Tomàs, i la tensió superficial de l’aigua de la mà de la Dra. Natalia García Rey. També hi haurà una xarrada de dones científiques a càrrec de la Dra. Amelia Ortíz Gil, directora de l’Observatori Astronòmic de la Universitat de València.

La directora del Museu Arqueològic d’Alcoi, Palmira Torregrosa també assistirà a aquesta I Fira per a impartir un taller d’arqueologia, Jaime Julià, exCEO de Guitarras Alhambra i assessor de Guitarra Paco Castillo farà un de lutheria. Finalment aquesta oferta es tancarà amb el taller Matemagia del Museu Didàctic i Interactiu de Ciències d’Oriola.

L’alumnat també podrà gaudir d’altres activitats com projeccions de documentals i la xarrada ‘Ficció o ciència?’ oferida per Virgilio Colominna, professor jubilat del centre, i comentarista en Ràdio Alcoi.

El dia finalitzarà al vestíbul del centre amb presentacions de diferents empreses alcoianes com Foradia, Nirvel i Aitex.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *