foradia mediambient

Bocairent atén 117 xiquets i xiquetes gràcies al servei de ludoteca de Pasqua

El servei es va poder utilitzar des del dia 11 al 17 d'abril, i s'ha pogut dur a terme gràcies a una ajuda de la Generalitat per a impulsar l'escola ludicoeducativa i facilitar la conciliació familiar

Les regidories d’Educació i Esports de l’Ajuntament de Bocairent ha pogut dur a terme, gràcies a una ajuda de Generalitat, per a impulsar l’escola ludicoeducativa de Pasqua, que va dur-se a terme entre els dies 11 i 17 d’abril. En total durant aquests dies han participat 117 xiquets i xiquetes d’edats entre els 3 i 13 anys. Per a atendre-los s’han contractat a 8 monitors i monitores que han desenvolupat la seua activitat tant al CEIP Lluís Vives com al poliesportiu municipal.

Per a Vanesa Doménech, regidora d’Educació, “aquesta iniciativa posa a disposició de les famílies un instrument de conciliació important, tal com demostra l’àmplia matrícula obtinguda”. A més, la regidora ha destacat el paper actiu i dinàmic del plantejament desenvolupat per part de l’equip coordinat pel tècnic municipal Vicent Sampedro.

Al seu torn, el regidor d’Esports assenyala que l’escola de Pasqua ha seguit el model de la de l’estiu, quan l’Ajuntament va rebre per primera vegada una ajuda autonòmica per a finançar aquest tipus d’activitats. “La suma dels esforços de Generalitat i Ajuntament, unida a la col·laboració de l’AMPA, permet fer una proposta que resulta molt positiva i facilitadora per a les famílies”, conclou Vicent Silvestre.

Font: Redacció./


museus alcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *