foradia subscriutegrat

Oliva posa a disposició la ludoteca per als més menuts en Setmana Santa

La ludoteca OLiVia és un servei gratuït que busca afavorir la conciliació familiar en les jornades no escolars

La ludoteca pública d’Oliva ha preparat un servei gratuït per a les famílies de la localitat puguen deixar als més menuts durant les jornades que no escola durant la Setmana Santa. Amb aquesta iniciativa busca afavorir la conciliació familiar amb un horari flexible de 8:00 h fins a les 14:00 h, perquè els pares puguen deixar als seus fills mentre van a la feina.

La ludoteca OLiViA es posa a disposició de les famílies els dies: 2, 9, 16, 19, 20, 21, 22, 23, 25 i 30 d’abril. Aquesta iniciativa prevista en el programa Oliva Concilia de la Regidoria de Benestar Social, posa a disposició la ludoteca per als xiquets de 3 a 14 anys. Els pares i mares poden fer ús d’ella les hores que vulguen. A més dels dies de Setmana Santa, també es posarà a disposició els dissabtes de matí.

La ludoteca OLiVia es tracta d’un servei gratuït i té com a objectiu ajudar a les famílies els dies dels festius escolars. A causa de la bona acollida que ha tingut la iniciativa. S’han ampliat els horaris que en un primer moment havien previst des de l’Ajuntament d’Oliva.

L’alcaldessa d’Oliva, Yolanda Navarro, ha valorat aquesta iniciativa: “les famílies tenen unes necessitats de conciliació més enllà de les jornades escolars i des de l’ajuntament treballem perquè de forma gratuïta puguen conciliar de forma molt senzilla. Afavorir el benestar dels més menuts en un lloc adaptat mentre els pares i les mares treballen és una acció molt primordial”.

“Oliva Concilia és una gran tasca del departament perquè les xiquetes i xiquets d’Oliva puguen gaudir d’una ludoteca gratuïta. Hem escoltat les peticions de les famílies i aquesta setmana ja hem ampliat l’horari per a poder ajudar-los a conciliar”, ha apuntat l’alcaldessa.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *