foradia pressupostparticipatiualcoi

La Glorieta ampliarà l’oferta gastronòmica en festes amb ‘Tapa i Festa’

Des del dia 20 fins al 24 es podran trobar 20 llocs de menjar a aquest parc, amb l'objectiu de complementar l'oferta de restauració de la ciutat. A més a més, també s'instal·larà el mercadet ambulant al carrer 'Els Alçamora', on també hi haurà Food Trucks, i 5 llocs de menjar ràpid a la plaça d'Emilio Sala

‘Tapa i Festa’ arriba a la seua sisena edició amb l’objectiu d’oferir més oferta gastronòmica en Alcoi durant els dies de festes. Des del dia 20 fins al 24, la gent podrà gaudir d’un total de 20 llocs de menjar. Aquesta iniciativa va nàixer perquè aquelles persones que no tenen reserva per a menjar o sopar, disposen d’una opció. En ‘Tapa i Festa’ es podrà trobar diferents tipus de menjars, refrigeris, i postres, en un ambient festiu que estarà acompanyat amb música i amb zones de taules i cadires per a gaudir d’una agradable pausa abans de continuar pel recorregut fester.

Entre els plats que es podran degustar està l’arròs, tapes i plats típics, carns i embotits a la brasa, entrepans, salsitxes alemanyes, menjar internacional (argentina, japonesa, alemanya, cubana…), mojitos, creps, rebosteria, i molt més. Alguns d’ells també tindran oferta sense gluten, en menjar i cervesa.

Tot aquell que estiga interessat podrà gaudir d’aquest servei podrà fer-ho per a desdejunis, menjars i sopars.
A més a més, com cada any, també s’instal·larà el tradicional Mercadet ambulant de Sant Jordi, que estarà situat al llarg de la calçada del parc de Cervantes i del carrer Els Alçamora fins al centre comercial. Enguany hi haurà 90 estands de venda de productes variats, incloent-hi la zona furgoteca de menjar gurmet. També a la plaça Emilio Sala s’ubicaran 5 llocs de menjar ràpid.

Font: Redacció./


turistalcoi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *