foradia subscriutegrat

Nicolás s’estrena com a Sant Jordi en un matí ple d’alegria

Durant el matí del diumenge 23 d'abril els càrrecs festers han fet la tradicional processó en la qual s'ha pogut veure per primera vegada al xiquet Sant Jordiet. A continuació l'ambient festiu ha inundat els carrers amb alegria i cercaviles de les diferents filaes

Foto Diana Sanus./

Un dels actes favorits pel públic alcoià és la processó del matí del Dia de Sant Jordi. Ací és el moment de poder veure amb detall els dissenys que han lluït els càrrecs festers, i a més, és quan per fi podem veure al festeret que representa al nostre patró. Nicolás Sánchez, de la Filà Contrabandistes ha desfilat pels carrers d’Alcoi lluint un disseny en el qual s’ha fet referència a la seua filà d’origen. Al seu pas pel carrer Sant Llorenç, la Filà Benimerins ha realitzat el tradicional acte de la tirada de clavells al pas del protagonista del dia. En aquest acte també s’ha pogut veure a la resta de càrrecs, que han rebut una gran quantitat d’aplaudiments.

Una vegada ha finalitzat aquest acte, l’ambient festiu ha continuat al centre de la ciutat. Les diferents filaes han passejat pels carrers d’Alcoi acompanyats de xarangues i contagiant alegria i felicitat a tota la ciutat.

Font: Redacció./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *