foradia cdturisme

Rubén Muñoz: “Sense cada veí i veïna de Cocentaina no podrem fer créixer el nostre poble”

L’alcaldia de la capital del Comtat tornarà a decidir-se el pròxim 28 de maig. Contestanes i contestans votaran entre els quatre alcaldables que aspiren a la vara de comandament i que en aquesta edició d’El Grat es donen a conéixer sota les sigles del PSOE-PSPV, Compromís, Esquerra Unida i Partit Popular. Rubén Muñoz serà el candidat socialista al consistori contestà

El candidat a l’alcaldia en representació del PSOE-PSPV és una de les cares noves d’aquesta llista. El jove contestà, advocat de professió i actualment tècnic jurídic en la Conselleria d’Agricultura, substitueix l’actual alcaldessa, Mireia Estepa, al capdavant de la corporació municipal. Rubén Muñoz, a qui l’interés per la política ja li ve “des de casa”, assegura que sempre l’ha entés “com una eina que està al servei de la gent”, per aquest motiu la seua proposta comença per una renovació de l’equip de treball amb cares noves, encara que també recupera algun nom conegut, com el de Marcela Richard, qui va ser regidora amb Rafa Briet i amb Mireia Estepa. “Quan parlem de persones joves sembla que parlem de gent que no tenim experiència, però cadascú tenim la nostra experiència en els nostres àmbits i és bo portar-ho de cara a una administració local”, assegura el candidat, “crec que és un binomi, molt bo, positiu per al poble”.

Més enllà de noms en les llistes, les propostes de treball en la localitat també compten amb una novetat principal: la creació d’una regidoria del Nucli Històric per a posar atenció a aquesta zona del municipi. A més a més, el programa que presenten s’estructura en tres eixos: Poble, Persones i Dinamització Econòmica. “Amb el de Poble estarem al costat dels festers i de les tradicions, entre altres. En l’eix de Persones proposarem temes en l’àmbit dels esports, benestar social i educació, i per últim, en el de Dinamització econòmica, la renovació dels nostres polígons, d’atraure nous empresaris, crear ocupació…”, explica Muñoz.

La candidatura de Rubén Muñoz sumaria una legislatura més a la història centenària del PSPV a Cocentaina, que compta amb una gran consolidació en la localitat, motiu pel qual l’alcaldable l’assumeix amb “molta responsabilitat” i conclou: “sense cada veí i veïna de Cocentaina no podrem fer créixer el nostre poble”.

Font: Javier Segura./


Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *