foradia becasivace

El centre Santa Anna de Gandia acull el Serpis Urban Art Project

Gambin Rot serà l'encarregat de crear el mural al nou centre social i de l'Associació d'Alzheimer de la Safor

El regidor de Cultura, Nahuel González i la presidenta de la Junta de Disctricte de Santa Anna, Alícia Izquierdo, han visitat amb els responsables del projecte municipal d’art urbà compromés i solidari, Serpis Urban Art Project, Eloi Ángel i Sergio T. Almela, la darrera de les intervencions, la número 23. Es realitza per primera vegada a Santa Anna, concretament al nou centre social i de l’Associació de Malalts de Familiars d’Alzheimer, AFA la Safor.

L’artista encarregat de crear aquest projecte es Gambin Rot, un referent dins de l’art urbà I el grafiti. Ell mateix explica que: “Treballe més la memòria històrica amb imatges d’arxiu i documentació, investigant la història del lloc on faig la intervenció”. Per a fer aquest mural ha buscat la inspiració al Museu Arqueològic de Gandia.

Nahuel González ha animat a la ciutadania a què visite aquest mural i ha volgut recordar que es necessiten més espais i murs per a fer aquest tipus de projectes, i que per tant poden fer arribar les seues propostes al consistori.

Font: Redacció./


ivace

campusgandiaupv

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *